Monday, July 10, 2000

“Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections“







Hitam putih warna kehidupan
corak batik jadi idaman
AMNI Collections buat tawaran
Siapa mahu masukklah peraduan

Hitam putih warna kesukaan ku
Dulu ia tema pakaian kerja
Sampai diperli bertalu-talu
Barulah kini berubah selera

30 ringgit amat berpatutan
dapat free lebih lumayan :)
kalau dah reqki ditentukan
menang peraduan dapat ganjaran.

Peraduan ini:


Ditaja oleh AMNI Collections dengan kerjasama IBRAHzine.com.


Peraduan berlangsung selama sebulan dari 07/07/2011 hingga 07/08/2011


butir-butir terperinci sila ke blog AMNI Collection

Jom pakat2 masuk peraduan AMNI Collections ni, saya pun baru terbaca, agaknya ada reqki terbaca iklan peraduan ni dari blog blogger yg melawat blog saya :), ting-q, 10Q.

Biasanya saya selalu menang peraduan, dari mesin basuh Nasional fuzzy logik, kipas, radio macam2 lah hingga yg paling murah Rm30 diberikan kepada ulasan saya tentang lirik lagu di Radio. Tak apa lah berapa pun nilainya , yg penting menang. Reqki jangan ditolak, musuh jangan dicari.

Peraduan ini disokong sepenuhnya oleh blog Memacu Minda Ummah .

2 comments:

MD SABRI BIN IBRAHIM Al KELANTANI said...

Benar. Komen dari Latifah (Kuantan) itu.

Sebab itu Nabi Muhammad saw mengutamakan pembangunan manusia dahulu. Mendidik manusia supaya memiliki tahap taqwa yang kuat dan mantap.

Oleh itu, tugas kita semua adalah mendidik masyarakat supaya menjadi masyarakat yang benar-benar bertaqwa.

Sekurang-kurangnya, kita didik anak kita biar menjadi manusia yang takut kepada Allah swt melebihi segalanya.

Nak tanya… Anak kita sekarang ini berada di landasan mana ?alottem

Ummu Waheedah said...

En sabri ni salah parking komen ni...

anyways, saya dah menang peraduan ni-hadiah saguhati tapi hadoah tak sampai2 lagi.